Så er den lille gratis opskrift klar – jeg har valgt at kalde pungen for POPCORN.

Sådan en søndag med decideret heldags regn  – er dette lille projekt perfekt!

Jeg startede søndagen med et lille hav-dyp – 17 grader varmt vand og luften 15 grader… godt kaffen var varm og selskabet var også perfekt.

Jeg startede med at hav ”dyppe” (svømmer ikke så meget) i marts 2022 – det var en turbulent periode hos mig, skilsmisse, hus der skulle sælges, jeg skulle finde et nyt sted at bo – med andre ord – kaos! Jeg fandt ud af at når jeg gik i det kolde vand (4 grader varmt!!!) så slukkede min hjerne og jeg fik en pause fra alle de tanker det kørte rundt i hovedet på mig.

Jeg har holdt ved og jeg nyder det kolde vand, varm kaffe og dejligt selskab i den lille hav-svømmeklub.

Nå – tilbage til opskriften – og tusind tak for alle de fine kommentarer til den lille pung jeg allerede har fået 😊

Du kan downloade opskriften her:

GRATIS OPSKRIFT POPCORN

POPCORN er inspireret af de der ”mønt punge” som jeg er sikker på at nogen af jer kan huske – sådan en lille ”klap pung” som nogen havde mønter i og så havde man en anden pung til sedler… ja, så gammel er jeg 😉

Du kan vælge at gøre pungen større så den bliver til en clutch eller du kan vælge at ændre på hvordan du lukker pungen – det kan være du hellere vil have en lynlås eller du vil lave et knaphul og en fin knap – alt er tilladt 😊

Om du vil lave et inderfor eller ej kan du gøre som du vil – jeg syntes det er fint med et lille for, men det er ikke strengt nødvendigt.

Jeg syntes altid der er frihed til fortolkning – så sæt fantasien løs!

Rigtig god regnvejrs søndag derude og I må meget gerne kommenterer med ideer så vi kan inspirerer hinanden  - I kan lægge en kommentar lige nedenfor.

Comments

  • Kirsten Jørgensen said:

    I må gerne inspirer med jeres ideer her ❤️❤️

    July 23, 2023


Leave a comment

×