Om nuxknitdesign

Mit navn er Kirsten og jeg står bag strikke designet nuxknitdesign.
Jeg har haft strikke- eller hæklepinde i mine hænder, så længe jeg næsten kan huske.
Glæden ved at skabe noget, som kan bruges og følelsen af at tage den strikkede trøje, sokker eller taske i brug først gang er den fedeste følelse.
Da jeg i 2017 fandt på at strikke en taske til mig selv, havde jeg ikke tænkt på at det skulle være andet end det.
Men en tanke begyndte at tage form og især det med at lave et kit, som indeholdt alle materialer, inklusiv et færdigsyet for.
Indrømmet, en symaskine har aldrig været min bedste ven, jeg ville heller sy i hånden, hvor jeg følte jeg havde mere kontrol, men jeg satte mig for at lære at sy inderfor på en symaskine og begyndt at pakke et par kits og lægge lidt fotos på instagram.
De blev solgt - og enkelt ville også gerne have ekstra indenfor, så de kunne strikke flere tasker af deres garnrester.
Og så er der navnet og hvorfor hedder mine taskemodeller noget med nødder.
Kirsten Jørgensen 
Kirsten Ordet NUX betyder nød eller frugt i hård skal på latin og nux og knit syntes jeg rimede ret godt på hinanden, og jeg tænkte på taskerne som en lille nød hvor der gemmer sig godt ting indeni - så derfor nuxknitdesign og derfor er taske modellerne opkaldt efter forskellige nødder.
Mønsteret der bruges i opskrifterne er det som man kalder "brombærstrik" - det er et smukt mønster, som giver en flot struktur med de små "knopper" i strikket. Mønsteret har også en god og fast struktur, som gør at det egner sig virkeligt godt til strikkede tasker.
Mange spørger om sværhedsgraden på taskerne og min erfaring er at selv nybegyndere kan strikke mine tasker, hvis de lige får lidt hjælp og det kan du finde under INSTRUKTIONER - her er der videoer som viser de forskellige teknikker i taskerne.
Mine opskrifter indeholder mange fotos at de forskellige stadier i opskriften, så jeg har forsøgt at gøre det enkelt og let at komme godt i mål og få et resultat som du bliver glad for.
Jeg kan altid kontaktes hvis du har problemer med designet, eller du har en god ide til forbedringer.
Nu håber jeg du får en god oplevelse her på siden og at du får lyst til at give dig i kast med at strikke tasker.
Kirsten Jørgensen
×