Sådan sagde jeg engang da jeg blev spurgt om jeg ville skrive en opskrift på de små tasker: " Det kan jeg altså ikke". Jeg var slet ikke i tvivl - det kan jeg ikke!

Jeg er ikke design uddannet eller noget lignede, min mormor lært mig at strikke og har aldrig haft en strikkedesigner "i maven".

Jeg er IT uddannet (edb-assistent - ja, det hed det) for VIRKELIG mange år siden, men jeg har i løbet af årene fulgt med udviklingen og flytte mig fra "almindelig" support medarbejder, til projektleder for meget store IT projekter, og nu arbejder jeg med den juridiske dele af IT... så alle der tænker at man skal have en universitets uddannelse, der kan jeg bare sige: "nej, ikke altid". Jeg har meget stor respekt for de unge mennesker der i dag bruger år på barchelor og kandidat uddannelse.

Men jeg har også ydmyg overfor dem som "lære på jobbet" og bruger deres erfaringer til at komme videre i deres karrierer - og sådan en er jeg både i mit professionelle liv og i mit strikkeliv - selvlært, suget til mig når der er nye emner og aldrig sagt nej til en udfordring - altså lige indtil at en spurgte om jeg ville lave en strikke opskrift! 

Men som I ved - jeg blev overtalt og det er snart 7 år siden - tiden flyver.

Jeg er stadig i IT verden i mit professionelle liv og nyder de 30 timer jeg har der hver uge. De unge mennesker jeg arbejder sammen med er vildt dygtige og de vil frem - jeg elsker det, jeg plejer at sige at det vigtigste opgave en chef har er at ansætte folk der er dygtigere end en selv.

Omkring mit strik og nuxknitdesign så er det min passion og der hvor jeg hygger mig - for det meste, men det er også hård job at være deltid selvstændig. Strik og opskrift udvikling er det mindste af jobbet, desværre.

Og engang imellem skal man give lidt tilbage til verden, så her kommer en gratis opskrift - PINE - som egentligt er en gammel opskrift som er blevet "piftet" op. Du skal bruge hvilket som helst garn, og strikke den så stor eller lille du vil. Om du syr for eller du vælger at bruge den uden for er helt op til dig.

Du finder opskriften til PINE her

Rigtig god fornøjelse fra mig 

 


Hinterlassen Sie einen Kommentar

×