Søndag igen og jeg har ferie fra mit arbejde nr. 1 … og det regner!

Nuxknitdesign er ikke det eneste job jeg har.

Som så mange andre iværksættere er det ikke altid at iværksætteriet betaler huslejen og derfor har jeg et andet job fra mandag til torsdag hvor jeg arbejder som persondata ansvarlig – eller ”compliance manager”, hvor jeg også hjælper med at forstå hvordan store virksomheder, arbejder mere effektivt med data😉

Jeg er virkeligt glad for det job, det er mit professionelle liv og giver en masse udfordringer hvor jeg skal bruge min hjerne på en helt anden måde end med strik – det siger vist sig selv.

Og lige om et par dage tager jeg en ”rigtig” ferie, hvor jeg også holder lidt fri fra nuxknitdesign, tænker dog at so-me manageren (også mig) er lidt på arbejde.

Verdensfirmaet nuxknitdesign er kun mig – så jeg er i den grad en enkeltkvindesvirksomhed!

Men det var faktisk pompons jeg ville fortælle lidt om. Der er virkelig mange metoder til at lave pompons og man kan til og med købe en eller anden plastikdims til at lave dem med. Jeg er nok mere til de 2 papskiver – men hver sin lyst.

Da jeg var barn, var pompons obligatorisk tilbehør til strikhuen!

I dag bruger jeg stadig pompons, men nu på mine taskedesigns, og jeg ”filter dem”. Både COCO og PLAIN VANILLA har en pompon som lynlåspynt.

Du kan se denne video hvor jeg laver en pompon fra start til slut.

Pompon instruktion

Når de bliver ”kogt” i elkedlen (altså de skal ikke ned i vandet, blot hænge over vandet), så bliver de helt tætte og megafine at bruge hvor som helst – faktisk også fin pynt til juletræet …. Åh, gud – julen kommer 😊… nå, skal vi ikke bare glemme at jeg sagde det med julen 😉.

Selv om jeg smutter på et lille citybreak i Dublin et par dage, så er webshoppen stadig åben og du er velkommen til at kigge ind forbi.

Nyd resten af søndagen.


Hinterlassen Sie einen Kommentar

×